Flygbiljett & Godkänt visum

Hej!
 
Tiden springer i väg, är nu endast 3 månader kvar till avfärd. Har köpt flygbiljett, så lämnar Svergie 4 februari och återvänder 8 Juli om inget oväntat skulle inträffa. Skulle ju inte vilja påstå att det var billigt med flygbiljett kostade närmre 11000 kr, men då var den avbokningsbar samt avbeställningsskydd.
Känns som att det kommer bli en härlig liten flygning på drygt 32 timmar, Köpenhamn-London-HongKong-Sydney, som tur var det inga längre väntetider heller.
 
Har även fått mitt visum godkänt, trodde det skulle ta flera veckor men tog knappt ett dygn. Det var ju inte heller speciellt billigt, kostade närmre 4000 kr. Sen var det dessutom 1000 frågor att fylla i, typ har du gjort något kriminellt, har du blivit avvisad från något land osv. Men skönt att ha det fixat i alla fall.
 
Nu återstår bara 100 andra saker att fixa, först å främst klara av alla tentor i Mänskliga Rättigheter 2, sen kolla upp var man kan bo i Sydney, hur ska man packa för 6 månader och annat som kan vara bra att veta.
Har även en plan på att resa runt lite innan skolan börjar (börjar med obligatorisk vecka 26 feb sen drar terminen igång 3 mars) så då har jag lite tid när jag anlänt i Aussie. Är sugen på Melbourne bland annat, sen 10 andra grejer som verkar najs. Dock är det svårt att grepp hur stort Australien faktiskt är, är ju trots allt en helt kontinent. Så vi får se vad det blir, måste ju försöka se så mycket som möjligt.
 
/ Sophie


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sophieisydney.blogg.se

En blogg om livet som utbytesstudent, innan, efter och självklart under tiden i Sydney, Australien

RSS 2.0