Jag kan flyga jag är inte rädd

Hej hopp!

Jag vet inte riktigt vad jag har hittat på sedan jag uppdaterade senast, har nog varit lite av varje. För det mesta spenderar jag dagarna i skolan eller med mängder av texter att läsa. Måste ju dock säga att motivationen inte är på topp då Sydney har mycket annat skojj att erbjuda.
När jag inte sitter med näsan i boken så försöker jag upptäcka och hitta på så mycket som möjligt. Förra veckan hoppade jag fallskärm, fråga mig inte varför... Blev en väldigt spontan bokning, hade lite smått dödsångest dagarna innan. MEN när jag väl var på plats och hade satt mig i planet så var nervositeten som bortblåst. Det fanns liksom inte direkt något återvändo eftersom man sitter som en bebis i bärsele på en främmande människas mage, så man får helt enkelt lita blindt på han. Menmen, jag överlevde i alla fall haha.
Vi hoppade i Wollongong vilket är ca 1,5 h söder om Sydney. En fantastiskt vacker plats, vi hoppade på stranden och utsikten är svår att beskriva.
Själva hoppet var riktigt häftigt, vi hoppade från 14000 ft det vill säga ca 4,5 km. Vi hade ett frittfall på ca 65 sekunder (i 100 km/h) innan fallskärmen fälldes ut. Man hann inte riktigt reagera på vad som egentligen hände, utan det var mest en sjuk adrenalin kick.. Har en fin liten video som jag kan visa för er om ni är snälla, ser ut som hej kom å hjälp mig ungefär. Mina läppar och kinder fladdrar hej vilt och det ser ut som om jag chippar efter luft då man blev torr i munnen haha. Hade helt klart velat hoppa fallskärm igen, det var hur roligt som helst!!
 
Annars så rullar skolan på, det är mycket att läsa och jag lämnade in mina första 3 uppgifter förra veckan. Kan ha gått lite hur som helst, är svårt att formulera och uttrycka sig på engelska. Blir i bland svårt att besvara en fråga trots att jag vet svaret.. Men det släpper väl så småning om.. Men omjag ska vara ärlig så har jag väldigt svårt att koncentrera mig på skolan just nu, mitt huvud har redan ställt in sig på Påsklov och nedräkningen har börjat på riktigt. För om TRE dagar är Andreas här, kan inte beskriva hur mycket jag ser fram emot det :D
Ska bli så kul att åka upp till Byron Bay och bara slappa och göra ingenting i en vecka, sen blir det en vecka slappe och utforskning av Sydney oxå! Hoppas på bättre väder än vad det är nu, har regnat konstant i 2 veckor.. och då menar jag inte lite duggregn utan det kommer mer eller mindre floder ner från himlen.. Menmen, man märker att hösten är här.
Blir avis på alla vårbilder ni där hemma lägger upp!
 
Just det, har även besökt Sealife här i Sydney, det vill säga ett akvarium.. det var absolut ingenting att ha. Unvierseums akvarie är 10 gånger bättre... Så det var big waste of money.. Jag hoppas på att zoo har mer att erbjuda, men har hört att det ska vara bra samt att man har en jätte bra utsikt över Sydney där i från!
 
Nu ska jag forsätta att göra ingenting, är trött i huvudet idag. Sen blir det två mer dagar i skolan innan LOV!
ta hand om er där hemma!
 
 
 
 

sophieisydney.blogg.se

En blogg om livet som utbytesstudent, innan, efter och självklart under tiden i Sydney, Australien

RSS 2.0